25.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS! AJÁNDÉK 500 FT KUPON 5000 FT VÁSÁRLÁS FELETT MINDEN FELIRATKOZÓNAK!

Utánvétes vásárlás esetén minimum rendelési összeg 5000 Ft 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/968-7062

Blog

Királylányok, hercegek, fülbemászó dalok, varázslás. Nem csoda, hogy a Jégvarázs megjelenése óta tartja magát a népszerű mesék között, főleg a kislányoknál. Az ovis vagy kisiskolás farsangon sokan szeretnének Elzák lenni mind a mai napig. Sikerét az izgalmas történetnek, a jól eltalált karaktereknek és a megkapó filmzenéknek köszönheti. Vegyük hát sorra ezeket!

A Super Mario az a videójáték, amit még azok is ismernek, akik távolabb nem is állhatnának a gamerek világától. A kis bajszos, köpcös figurával sokan ugráltunk egyik helyről a másikra, míg aranyakat gyűjtöttünk, teknősöket és más furcsa lényeket győztünk le.

Miraculous (azaz csodálatos) a címe annak a kamaszokról szóló francia mesesorozatnak, amelyben két szuperhős tini védelmezi Párizs lakóit. Írója Thomas Astruc, a sorozat 2015-ben indult, nálunk a Disney mesecsatornán nézhető. Eredeti címe: Miraculous, les aventures de Ladybug et Chat Noir (Katicabogár és Fekete Macska kalandjai). A nem mindennapi kamaszok számos vészhelyzetet hárítanak el szuperképességeik segítségével.

Az óvodásoknak készülő mesék közül az tud a leginkább befutni és népszerűvé válni, ami az adott korosztályt érdeklő témákat vonultat fel, mégpedig pedig az ő nyelvükön. A Peppa Malac című animációs rajzfilmsorozat épp ilyen, hiszen egy kis cserfes malac szemszögéből nézhetünk rá olyan mindennapos helyzetekre, mint öltözködés, fürdés, betegség, játék. Az e tevékenységek közben felmerülő problémákat segítséggel mindig megoldja Peppa, így a kis nézők is sokat tanulhatnak belőle. 

A Keith Chapman által jegyzett Mancs őrjárat (eredeti címén Paw Patrol) egy 2013-ban megjelent kanadai animációs rajzfilmsorozat, amiből azóta film is készült. Egy csapat kutyus a 10 éves Ryder vezetésével szó szerint ott segít, ahol tud. Minden epizódban megoldanak valami problémát, megmentenek valakit, elhárítják a veszélyeket. 

Bing, a nyuszi egy brit-amerikai televíziós sorozat, amelyet először 2014-ben mutattak be. A sorozat egy szerethető és kalandos nyuszi, Bing, valamint az őt körülvevő világban szerzett mindennapi élményein alapul. Bing egy kíváncsi és játékos nyuszi, aki mindig szívesen tanul és fedez fel új dolgokat. Az sorozat célja, hogy oktató és szórakoztató legyen, vonzó a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.