25.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS! AJÁNDÉK 500 FT KUPON 5000 FT VÁSÁRLÁS FELETT MINDEN FELIRATKOZÓNAK!

Utánvétes vásárlás esetén minimum rendelési összeg 5000 Ft 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/968-7062

Iskolaszer



Hamarosan keződik a 2023-as év az iskolában. Webáruházunk mindenre felkészült a kicsik és nagyok számára, akik izgatottan várják az új tanévet. Az iskolakezdés nemcsak egy új fejezet kezdete, hanem lehetőség is arra, hogy vidám, mesefigurás, Disney termékekkel örvendeztessük meg a gyerekeket.
Keressék az iskolaszer menüpont alatt a füzeteket, tollakat, ceruzákat, tolltartókat és ollókat, amelyek mesefigurákkal és Disney mintákkal díszítettek.

A füzetek igazi mesefigurásak, nem csak a szokásos unalmas vonalas és kockás lapokat találják meg nálunk. Színes, vidám és Disney mesefigurák szegélyezik a lapokat, így a gyerekek még szívesebben ragadnak tollat a kezükbe, hogy elmerüljenek az ismeretek birodalmában.

A tollak és ceruzák inspirálóak. A legkedveltebb Disney karakterek mosolyognak a készletüknben, így a gyerekek kedvenc meséikbe merülhetnek el, miközben tanulnak és alkotnak. Az eltérő vastagságú és színű tollak lehetővé teszik, hogy minden apró művész megtalálja a neki leginkább megfelelő eszközt.

A különleges, Disney mesefigurás tolltartók valódi kincsesbányává válnak a kicsiknek. Ezek a színes és kreatív darabok segítenek rendet teremteni a kis dolgok között, és mindig kéznél vannak, amikor szükség van egy tollra vagy ceruzára. A gyerekek büszkén mutogathatják társaiknak az egyedi tolltartójukat, amelyben például a kedvenc Disney hercegnőjük mosolyog.

Az ollók sem maradhatnak el a varázslatos kínálatból. Ezek a kicsik kezéhez tökéletesen illeszkedő és biztonságos ollók segítenek az apróságoknak a kreativitásuk kibontakoztatásában. Mesefigurás minták teszik különlegessé az ollók fogantyúját, és a gyerekek így még szívesebben vágnak bele az izgalmas kreatív projektekbe.

Webáruházunk felkészült a 2023/2024-es iskolakezdésre, ovikezdésre a mesefigurás és Disney mintás termékekkel, amelyek garantáltan mosolyt csalnak a kicsik és nagyok arcára. Legyen az első tanítási nap az Ön gyermekei számára emlékezetes és varázslatos élmény a termékeink segítségével!