25.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS! AJÁNDÉK 500 FT KUPON 5000 FT VÁSÁRLÁS FELETT MINDEN FELIRATKOZÓNAK!

Utánvétes vásárlás esetén minimum rendelési összeg 5000 Ft 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/968-7062

Szűrés
Ár (Ft)
470 Ft - 4 310 Ft
Mese karakter
Nem
Várható beérkezés

Puzzle, társasjáték

22termék 122

 

Fedezd fel varázslatos puzzle játékainkat, amelyek segítenek fejleszteni a gondolkodást és kreativitást, miközben szórakozol.

Szemezd ki a Mancs Őrjárat puzzle-kat, ahol a kedvenc karaktereid izgalmas kihívásokat kínálnak, barátkozz a kutyusokkal a különböző méretű kirakókban. Az állatos puzzle-k varázslatos világba repítenek, ahol a gyerekek megismerhetik a különféle állatokat és élőlényeket, miközben szórakoznak.

Merülj el a 3 az 1-ben kirakók rejtelmeiben, ahol egyetlen játék többféle módon is élvezhető. Ez a változatosság segít fejleszteni a problémamegoldó készségeket és a kitartást. A Peppa Malac puzzle játékok pedig garantáltan mosolyt csalnak a kicsik arcára, miközben Peppa és barátai vidám kalandokra hívnak.

Válassz a különböző darabszámú puzzle-k közül, legyen az 50, 100, 35 vagy akár 500 darabos változat! Ezek a játékok kiválóan alkalmazkodnak a játékosok készségszintjéhez, és mindig új kihívásokat kínálnak.

Fedezd fel a Mesebázis webáruház puzzle és társasjáték kínálatát, ahol a szórakozás és a tanulás ötvöződik, és készítsd el saját történeteidet a játékok világában!