25.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS! AJÁNDÉK 500 FT KUPON 5000 FT VÁSÁRLÁS FELETT MINDEN FELIRATKOZÓNAK!

Utánvétes vásárlás esetén minimum rendelési összeg 5000 Ft 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/968-7062

Szűrés
Ár (Ft)
1 740 Ft - 2 750 Ft
Mese karakter
Várható beérkezés

Kisállat termékek

17termék 117

Keresse webáruházunkban a kedvenc karakterekkel díszített, Marvel, Minnie, Lilo & Stitch, Star Wars mesefigurás kisállat kiegészítőket.

Mi teszi meséssé termékeinket?

1. Mesés design: A Marvel, Minnie, Lilo & Stitch és Star Wars karakterekkel díszített kutyatálak és cicatálak elvarázsolják a kisállataikat és garantáltan mosolyt csalnak az arcukra.

2. Minőségi Anyagok: Jó minőségű anyagokból készültek termkeink, így biztos lehet abban, hogy kisállatai mindig biztonságban lesznek.

3. Szórakoztató: A frizbik és kötéljátékok nemcsak a játékra ösztönzik kisállatait, hanem segítik őket mozgásban is tartani, ami kulcsfontosságú az egészségük szempontjából.

4. Sokoldalúság: Az általunk kínált termékek széles választékát megtalálja, beleértve a takarókat is, amelyek nemcsak melegen tartják kisállataikat, hanem kényelmet is biztosítanak nekik a pihenéshez.

Képzelje csak el kedvenc kutyáját vagy macskáját egy mesés Marvel takaróval takarózva vagy egy Star Wars kutyatál előtt vacsorázni! Nálunk mindez valósággá válhat.

Böngéssze áruházunkat most, és találja meg az ideális mesefigurás kisállat terméket kedvence számára. Emelje ki kisállatát a tömegből ezekkel a lenyűgöző és egyedi termékekkel, és ne felejtse el megnézni a Marvel, Minnie, Lilo & Stitch és Star Wars kollekcióinkat is!

Várjuk Önt a Mesés Kisállat Termékek Birodalmában, ahol a kisállatok és a mesék találkoznak!