25.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS! AJÁNDÉK 500 FT KUPON 5000 FT VÁSÁRLÁS FELETT MINDEN FELIRATKOZÓNAK!

Utánvétes vásárlás esetén minimum rendelési összeg 5000 Ft 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/968-7062

Szűrés
Ár (Ft)
1 240 Ft - 4 440 Ft
Mese karakter
Nem
Várható beérkezés

Bébi-baba játék, rágóka

49termék 124
49termék 124

 

Mesebázis webáruházunkban, ahol megtalálhatja a legkiválóbb bébi játékokat és rágókákathttps://www.mesebazis.hu/Bebi-baba-jatek-ragoka, melyek minden színnel és mérettel elérhetőek, hogy a legkisebbek számára is felejthetetlen élményt nyújtsanak. Kezdve az 0 éves kortól, kínálatunkban olyan termékeket talál, melyek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztik is a kisbabák érzékszerveit és kognitív képességeit.

A bébi játékok palettája széles skálát ölel fel, az élénk színek és puha anyagok, hogy megfeleljenek a legkisebbek érzékeny bőrének. Kínálatunkban megtalálhatóak azok a játékok, melyek segítik a fogzást, könnyítve ezzel a kisbabák kellemetlen időszakát. Mindegyik termékünk biztonságos, hogy nyugodt szívvel adhassa kisbabájának.

Válogasson kedvére a különböző formájú és méretű rágókák között, melyek segítenek a fogak kibújásában, miközben fejlesztik az állkapocs erejét és az érzékszerveket. Az örömteli játékélmény és a fogzás könnyedsége a Mesebázis webáruház bébi játék és rágóka kínálatával garantált.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy gyermekének minőségi játékokkal és rágókákkal szerezzen örömet, és böngésszen a Mesebázis kínálatában, ahol a legkisebbek boldogságát szem előtt tartva válogattuk össze termékeinket. Gyors szállítás és kiváló minőség - a Mesebázisnál a kisbabák mosolya az első!