25.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS! AJÁNDÉK 500 FT KUPON 5000 FT VÁSÁRLÁS FELETT MINDEN FELIRATKOZÓNAK!

Utánvétes vásárlás esetén minimum rendelési összeg 5000 Ft 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/968-7062

Szűrés
Ár (Ft)
9 350 Ft - 10 320 Ft
Mese karakter
Nem
Várható beérkezés

Gurulós hátizsák

24termék 124
A webáruházunkban kapható gurulós ovis hátizsákok a gyermekek számára kényelmes és praktikus megoldást nyújtanak az iskolába vagy az óvodába való könnyed utazáshoz. Ezek a hátizsákok könnyű súlyúak és tartósak, két kerékkel és teleszkópos fogantyúval rendelkeznek, így könnyedén húzhatók vagy tolhatók.

A gurulós ovis hátizsákok különösen vonzóak a gyerekek számára, mivel kedvenc mesefiguráik és rajzfilmhősök díszítik őket. A gyönyörű színek és vidám minták segítenek feldobni a kicsik napját, miközben a praktikus kialakításuk lehetővé teszi, hogy könnyen cipelhessék az apróságok a saját holmijaikat.

Ezek a Disney mesefigurás gurulós ovis hátizsákok nem csak stílusosak és szórakoztatóak, hanem rengeteg tárolóterülettel is rendelkeznek. A különböző zsebek és rekeszek lehetővé teszik, hogy a gyerekek könnyedén rendszerezhessék a dolgaikat, és kényelmesen elérhessék a napi szükségleteiket.

A Disney mesefigurás gurulós ovis hátizsákok a gyerekek kedvenceivé válnak a játékos designjuk és a praktikus használati lehetőségeik miatt, melyek segítik a kisgyermekeket az önállóság és a felelősség első lépéseiben.