25.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS! AJÁNDÉK 500 FT KUPON 5000 FT VÁSÁRLÁS FELETT MINDEN FELIRATKOZÓNAK!

Utánvétes vásárlás esetén minimum rendelési összeg 5000 Ft 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/968-7062

Szűrés
Ár (Ft)
480 Ft - 7 550 Ft
Mese karakter
Nem
Méret
Típus
Várható beérkezés

Bing nyuszi ruha

32termék 124

Bing gyerek hosszú pizsama 2-6 év

Bruttó ár: 4 380 Ft
27% Áfa tart.

Bing gyerek hosszú ujjú póló 2-6 év

Bruttó ár: 2 550 Ft
27% Áfa tart.

Bing gyerek hosszú ujjú póló 2-6 év

Bruttó ár: 2 495 Ft
27% Áfa tart.

Bing gyerek rövid póló, felső 3-6 év

Bruttó ár: 2 180 Ft
27% Áfa tart.

Bing gyerek zokni 23-34

Bruttó ár: 510 Ft
27% Áfa tart.

Bing gyerek zokni 23-34

Bruttó ár: 480 Ft
27% Áfa tart.

Bing hosszú pizsama 3-6 év

Bruttó ár: 5 860 Ft
27% Áfa tart.

Bing hosszú pizsama 3-6 év

Bruttó ár: 6 080 Ft
27% Áfa tart.

Bing kapucnis melegítőszett 3-8 év

Bruttó ár: 7 550 Ft
27% Áfa tart.

Bing kapucnis melegítőszett 3-8 év

Bruttó ár: 7 550 Ft
27% Áfa tart.

Bing melegítő szett 3-6 év

Bruttó ár: 7 550 Ft
27% Áfa tart.

Bing melegítőszett 3-6 év

Bruttó ár: 7 550 Ft
27% Áfa tart.
32termék 124

Lássuk csak ki is Bing nyuszi!

A Bing nyuszi egy aranyos és kedves karakter, aki az azonos című angol televíziós animációs sorozat főszereplője. A sorozat kisgyermekek számára készült, és célja, hogy segítse a gyerekeket felfedezni és megérteni a világot, valamint fejleszteni a képességeiket, az életben előforduló problémák megoldásához.

Bing egy a világot éppen csak megismerő kisnyuszi. A sorozat epizódjai rövid történeteket mutatnak be, amelyekben Bing és barátai megtanulnak új dolgokat és megbirkóznak a mindennapi élet kihívásaival. A Bing nyuszi karakter nagyon aranyos és szerethető, és gyakran tesz fel olyan kérdéseket, amelyek felkeltik a gyerekek érdeklődését és kíváncsiságát. 

A sorozatban bemutatott helyzetek és problémák segíthetnek a gyerekeknek jobban megismerni a világot, és fontos képességeket fejlesztenek, mint például az empátia, a megértés, az elfogadás és a barátság fontossága. 

A Bing nyuszi és a Bing sorozat nagyon népszerűek lettek az évek során, és sok országban elérhetőek a televízióban és az online platformokon keresztül. Összességében a karakter és a sorozat nagyon pozitív hatással van a kisgyermekek életére, segítve őket abban, hogy felfedezzék a világot és megbirkózzanak a mindennapi élet kihívásaival.

Bing nyuszinak ugye vannak barátai is!

Flop a barna nyuszi, a legjobb barátja Bing nyuszinak. Bing szuperhős plüss figurája, egyben kedvenc játéka, és elengedhetetlen alvótársa Hoppity. Sula egy kedves kis elefánt, nagyon érdeklődő, vidám és szeret játszani. A sorozatban Sula és Bing együtt fedezik fel a világot, és különböző kalandokat élnek át, miközben megtanulnak barátságot kötni és megoldani a felmerülő problémákat. Pando, egy izgő mozgó kis pandagyerek. Coco egy picit idősebb nyuszi lány, neki van egy még Charlie nevű csecsemő testvére.

Milyen Bing nyuszis ruhákat vásárolhatunk?

 A gyerekeknek kapható ruhák között találhatóak hagyományos ruházati cikkek és tematikus ruhadarabok is, amelyek az egyes karakterek stílusához és személyiségéhez igazodnak.

A hagyományos ruházati cikkek között találhatók például a következők:

  • Pólók: A Bing nyuszi és barátai karaktereinek arcképei és grafikái díszítik őket. A pólók kaphatók különböző színekben, melyek a kis barátok grafikáihoz igazodnak.
  • Nadrágok és sortok: A nadrágok és sortok szintén kaphatók különféle színekben és mintákkal, amelyek illeszkednek a karakterek stílusához és személyiségéhez.
  • Kabátok és pulóverek: A Bing nyuszi és barátai kabátjai és pulóverei különböző színekben és mintákkal kaphatók.
  • Sapkák, sálak és kesztyűk: A Bing nyuszi és barátai sapkái, sáljai és kesztyűi is megtalálhatók webáruházunkban. Ezek a kiegészítők a karakterek színeiben és mintáiban kaphatóak.

A tematikus ruhák között számos lehetőség áll rendelkezésre, többek között:

  • Karácsonyi pulóverek: A Bing nyuszi és barátai karakterei által inspirált karácsonyi pulóverekben lehetnek a gyerekek ünnepi hangulatban.
  • Bing nyuszi és barátai pizsama készletek: A Bing nyuszi és barátai karaktereit ábrázoló pizsamák kaphatók hosszú és rövid változatban a kisgyerekek számára.
  • Úszóruhák: Bing nyuszi és barátai fürdőruhákban is megvásárolhatóak.
  • Sportruházat: A Bing nyuszi és barátai sportruhái is rendelkezésre állnak, hogy a gyerekek stílusosan és kényelmesen edzhessenek.

Milyen minőségűek a Bing nyuszis ruhák?

A Bing nyuszi és barátai ruházatai jó minőségű anyagokból készülnek, hogy kényelmesek, tartósak és strapabíróak legyenek a gyerekek számára.

Sok ruhadarab 100% pamutból vagy más természetes anyagokból készül, amelyek jól szellőznek és kényelmesek a bőrnek.