25.000 FT FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS! AJÁNDÉK 500 FT KUPON 5000 FT VÁSÁRLÁS FELETT MINDEN FELIRATKOZÓNAK!

Utánvétes vásárlás esetén minimum rendelési összeg 5000 Ft 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/968-7062

Szűrés
Ár (Ft)
870 Ft - 8 760 Ft
Mese karakter
Nem
Ágynemű mérete
Méret
Várható beérkezés

Karácsonyi termékek

30termék 124
30termék 124

 

Üdvözöljük a Mesebázis Karácsony menüpontjában!

Az ünnepi szezon közeleg, és a Mesebázis webáruházban már minden készen áll, hogy segítsünk Önnek és családjának a karácsony hangulatában való elérésében! Kínálatunkban találhatók karácsonyi mintás ágyneműk, párnák, kiegészítők, takarók és dekorációk, amelyek segítenek elhozni a varázslatos ünnepi hangulatot otthonába.

Kiegészítők:

- Az igazi Mikulás nem lenne teljes Mikulás sapka nélkül! Válasszon hagyományos piros vagy modern stílusú sapkák közül, hogy még hitelesebbé tegye a Mikulás érkezését.
- Tekintse meg kiegészítőinket is, amelyekkel feldobhatja a Mikulás öltözékét, és még valóságosabbnak tűnik majd az ünnep!

Karácsonyi mintás ágyneműk és párnák:

- Csempéssze be otthonába a karácsonyi varázst! Válogasson lenyűgöző karácsonyi mintás ágyneműink közül, amelyek színesítik hálószobáját.
- Hangulatos és kényelmes karácsonyi párnáinkkal tovább fokozhatja az ünnepi hangulatot a lakásban.

Ünnepi dekorációk és takarók:

- Ne feledkezzen meg az ünnepi dekorációkról! Fedezze fel kínálatunkat, amelyben megtalálja az otthonának tökéletesen illő karácsonyi dekorációkat.
- Az ünnepi kényelem érdekében ne feledkezzen meg a puha és meleg Disney karácsonyi takarókról sem!

Az ünnepi időszak a család, a barátok és a szeretet ideje. A Mesebázis webáruházban mindent megtalál, hogy különlegessé tegye az idei karácsonyt és Mikulást.

Böngéssze áruházunkat, és találja meg azokat az egyedi és különleges mesefigurás, Disney mintás termékeket, amelyek segítenek varázslatot csempészni az ünnepekbe.

Ne hagyja ki a Mesebázis Karácsony menüpontját, és készüljön fel az ünnepre velünk! Legyen ez az év az emlékezetes és örömteli ünnepi időszak az Ön és családja számára.

Várjuk Önt szeretettel a Mesebázisban!